Suosittuja kolikkopelejä

Kolikkopelejä eli videoslotteja on lukuisia ja joka vuosi niitä julkaistaan paljon lisää. Vaikka jokaisen uuden slotin tulosta markkinoille tehdään suuri numero, on pelimaailmassa paljon klassikoita, jotka ovat yhä huippusuosittuja.

Gonzo’s Quest

Gonzo’s Quest-kolikkopelissä Gonzo on konkistadori, joka seikkailee etelä-amerikkalaisessa viidakossa muinaisen mayakulttuurin raunioissa. Tätä NetEntin kehittämää peliä pyöräytetään kuten muitakin slotteja, mutta sen kiekot eivät pyöri, vaan symbolit vyöryvät niille. Se toimii erinomaisesti myös mobiilisti Touch-teknologian ansiosta.

Starburst

Kun kyseessä ovat maailman suosituimmat julkaisut, ei voida olla mainitsematta Starburstia. NetEntin värikkäistä jalokivistä koostuva slotti tarjoaa suuria voittoja onnekkaille ja sen juju ovat kolmella keskimmäisellä kiekolla esiintyvät wild-merkit.

Esqueleto Explesivo

Ruotsalaiselta pienemmältä pelistudiolta Thunderkickiltä tulee maanmainio videoslotti Esqueleto Explosivo. Se saa inspiraationsa meksikolaisen kuolleiden päivän koristeellisista pääkalloista, joista sen kiekot muodostuvat. Kiekot eivät tässäkään slotissa pyöri, vaan pääkallot räjähtävät ja sen tilalle vyöryy pelin yläosasta lisää pääkalloja.

Pelin wild on blondin Elviksen näköinen pääkallo, joka kiekoille pudotessaan räjäyttää symbolit ympäriltään ja niiden tilalle tipahtaa uusia kalloja.

Hall of Gods

Progressiivisia jättipotteja tarjoavat kolikkopelit sopivat henkilöille, jotka ovat suurien voittojen perässä. On hyvä kuitenkin muistaa, että jättipotteihin usein pääsee käsiksi vain, jos pelaa suurimmalla mahdollisella panoksella.

Hall of Gods on progressiivinen jackpot-peli, joka vie pelaajan norjalaiseen mytologiaan. Sen kiekoilla seikkailevat muinaiset jumalat, kuten Odin, Thor, Freyja sekä Loki. Peli tarjoaa kolme erilaista jättipottia, joista suurin liikkuu yleensä miljoonissa.

Scatter-symbolit tarjoavat ilmaiskierroksia, kun taas bonusominaisuus, jossa erilaisia kilpiä murskataan Thorin vasaralla, aktivoituu bonussymbolilla. Tämä bonuskierros juuri se paikka, jossa pääsee yrittämään jackpotin voittamista.

NetEntin Rocks-sarja

Kolikkopelien Rocks-sarja on luotu kunnianosoituksena maailman parhaille bändeille ja muusikoille. Sarjan kaikki pelit ovat uskollisia teemalleen ja niitä pelataan nimikkorokkareiden tahdissa.

Ensimmäisenä julkaistiin Guns N’ Roses -peli, jonka jälkeen legendaarinen Jimi Hendrix sai oman slottinsa. Sarjan täydensi Motörhead, jonka ulkoasu poikkeaa perinteisistä kolikkopeleistä. Siinä on kyllä viisi kiekkoa, mutta rivejä on kolmesta viiteen.